Book tid +45 28 30 98 09 mydinh1980@gmail.com

0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Diamondbrows

- Studio & Beauty Academy

Book tid online Find vej
 
 AT SKABE NATURLIGE LOOKS OG SIKRE GLADE KUNDER & KURSISTER


Hos DiamondBrows Academy bestræber vi os på, at gøre vores kunder 100% glade og tilfredse. Vi ved, at brynene, øjne og læber er ansigtets ramme og de er med til at fremhæve dine bedste ansigtstræk. Derfor stræber vi os på at skabe så naturlige looks som muligt, der overgår vores kunders og kursisters forventninger. Hos Diamondbrows Academy rækker vi ud til alle og enhver. Det er ikke kun for de personer, som blot ønsker ”smukkere” bryn. Hos os er det nemlig muligt at genskabe karakteren hos de kunder, der lider af sygdomme, som fører til tab af hårvækst (kræft, alopecia etc.).

Hos DiamondBrows Academy ved vi, at det kræver hårdt arbejde at opnå succes. Igennem længere tid har vi arbejdet hårdt og målrettet på at udvikle og forbedre vores kurser, således at vi nu stolte kan træde frem og tilbyde et uddannelsessystem indenfor PMU. Under uddannelsen hos DiamondBrows Academy forsikrer vi vores kursister god tid til læring, herunder hvordan de forskellige redskaber anvendes til permanent makeup, regler for hygiejne, kundevejledninger til før- og efterbehandlinger samt en grundig præsentation af teorien bag microblading. Kursisten får desuden lov til at udføre rigtige behandlinger på modeller, under opsyn af landets dygtigste artister som trænere. Vi går meget op i at tilbyde den bedste service og de bedste kurser. Derfor yder vi online support til vores kursister og kunder, hvor der frit kan stilles spørgsmål omkring viden om permanent makeup, eyelash extensions, lashlift og vores udstyr og produkter.


 

Anbefalinger

Kursist

Der er ingen tvivl om at My kan sit arbejde. Utrolig dygtig og perfektionistisk. Meget engageret, tilstedeværende og ærlig. Hun tænker på dig som kursist og hvad er bedst for dig og dine modeller. Det er god service og englæde i dag, at man som krusist bliver sat i første række, også efter endt kursus. My får mine bedste anbefalinger

- Heidi Stasel
Kursist

Jeg valgte uddannelse indenfor PMU, hos My Dinh da hendes arbejde indenfor PMU er udført professionelt til mindst detalje. Min træner, My Dinh er god til at rose ens arbejde, god til at motivere, og så foregår kurset i rolig og stille omgivelser. "Min opfattelse af kurset, er dybt professionelt, og jeg føler mig nu ‘klædt på’ til at skal ud i den virkelige verden, indenfor PMU.. Når jeg skal udvide mine kompetencer indenfor området, vil det 100% blive hos My! Efter endt kursus, er der super god respons mellem My og kursist, hvilket betyder meget for mig, så jeg stadig kan dygtiggøre mig.

- Diana Fischer Olsen
Kunde

Du er en sand ildsjæl, meget omhyggelig og mega dygtig

- Mitzi Jensen