Book tid +45 28 30 98 09 mydinh1980@gmail.com

0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Ombre/Powder Brows

 

 

Ombre/powder brows 1. Gang uden opfyldning

Ombré Brows er skyggelæggende effekt

Det er normalt at ved alle former for semi permanent makeup kræver 1-2 ekstra opfyldning for at opnå reulstatet 100%. Det er afhængig af din hudtyper, tilstand og hjemmeplejen.

Vær opmærksomt på hvis du har en gammel tattoovering skal du kontakte behandler og hør om det kan lade sig gøre før du booker en tid.

Der skal betales depositum på 500kr lige efter du har bekræftet booking. Mobilpay betales til 114489

Ombre brows opfyldning indenfor 3 mdr
Ombre brows opfyldning mellem 6-18 mdr. (1behandling)

Prisen gælder kun hvis du har fået tidligere behandling udført af My Dinh
Du skal være obs på at ved nogle hudtype kræver måske en ekstra opfyldning inden for 3 mdr (prisen er ikke inkl opfyldning).

Være Obs på hvis du tidligere har fået en anden teknik som Microblading og vil ændre til Ombre Brows eller omvendt så skal du booke som første gang og ikke som opfyldning. Det gælder kun hvis du tidligere har fået lavet hos My Dinh.

Hvis du har fået lavet bryn fra et andet sted skal du kontakte My Dinh for at høre om hun kan arbejde over før du booker en tid

Konsultation Permanent makeup

Er du i tvivl om du skal have lavet bryn, eyeliner eller læber og ønsker My Dinh hjælper med at designe et sæt bryn som test. Der bliver sat 30 min af til vejledning. Hvis du derefter ønsker at få lavet bryn bliver der modregn 250kr.