Book tid +45 28 30 98 09 mydinh1980@gmail.com

0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Ombre/Powder Brows

 

 

Ombre brows (inkl 1 gratis opfyldning)

Ombré Brows er skyggelæggende effekt

Prisen er inkl 1 ekstra gratis opfyldning indenfor 3mdr.

Ved nogle hudtype fx fedtet hud kan måske kræve en 3. opfyldning

Vær opmærksomt på hvis du har en gammel tattoovering skal du kontakte behandler og hør om det kan lade sig gøre før du booker en tid.

Der skal betales depositum på 500kr lige efter du har bekræftet booking. Mobilpay betales til 28309809

1. Gratis opfyldning

Behandlingen er gratis hvis du har betalt første gang pris som er inkl 1 gratis opfyldning

Ekstra behandling

Da vores hud er meget forskellige kan man i vis tilfælde opleve en ekstra opfyldning som nødvendigt fx ved meget fedtet hud, meget sensitive hud, hud med gammel tattovering eller du ikke har passet godt på din aftercare og skorper er faldet af før tiden.

Årlig opfyldning mellem 6-18 mdr. (1behandling)

Prisen gælder kun hvis du har fået tidligere behandling udført af My Dinh
Du skal være obs på at ved nogle hudtype kræver måske en ekstra opfyldning inden for 3 mdr (prisen er ikke inkl opfyldning). En ekstra opfyldning koster 750kr.

Være Obs på hvis du tidligere har fået en anden teknik som Microblading og vil ændre til Ombre Brows eller omvendt så skal du booke som første gang og ikke som opfyldning. Det gælder kun hvis du tidligere har fået lavet hos My Dinh.

Hvis du har fået lavet bryn fra et andet sted skal du kontakte My Dinh for at høre om hun kan arbejde over før du booker en tid. Behandlingen kommer til at høre under Bryn korrektion og ikke som Årlig opfyldning

Konsultation Permanent makeup

Er du i tvivl om du skal have lavet bryn, eyeliner eller læber og ønsker My Dinh hjælper med at designe et sæt bryn som test. Der bliver sat 30 min af til vejledning. Hvis du derefter ønsker at få lavet bryn bliver der modregn 250kr.

Vær obs på at pga Corona må du kun komme alene.Hvis du har bekendte som også ønsker konsultation skal de selv booke sin egen tid, for der bliver kun sat tid af til 1 person