Book tid +45 28 30 98 09 mydinh1980@gmail.com

0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Lash & Brows Lift kursus

# 058

Lash & Brows lift kursus d. 9 januar 21

DKK 5.995,00

( Før DKK 7.995,00 )

 

All Inclusive Lash & BrowsLift Kursus

  • Lash & Brows lift
  • Farvning
  • Organic Lash Botox
  • Laminering med keratin

En af de hurtigste og mest effektive måder, at få de smukkeste buede vipper i mange uger, er nemlig Lash Lift behandlingen.
Bryn er ikke bare tilfældige hår der vokser over øjnene. Bryn betyder rigtig meget i dag og derfor sætter vi fokus på perfekte resultater, som kan opnåes både med browslift eller brows lamination samt farvning eller makeup. På vores endags kursus vil du lære hvordan du professionelt måler bryn og tilpasser formen til kundes ansigt, samt hvordan kunden skal behandles for at blive 100% tilfreds for resultatet. Du kommer til at arbejde med tråd, brynmåler, voks, pincet og mange andre spændende værktøj som vil hjælpe dig med at style bryn der ligner en million!
Vi sætter fokus på naturen og holdbare resultater, derfor vil du høre og forskellige muligheder for styling


Lash Lift og brows lamination med Organic Lash Botox og farvning, giver dog en helt ny luksuriøs betydning til den lækre øjnebehandling. På vores en dags kursus, vil du lære hvordan du vælger den rigtig skabelon, hvordan man skal arbejde med tunge øjenlåg og hvad man skal gøre hvis øjenvipperne er blevet overbukket eller har ikke liftet sig godt nok. Vi vil lære dig tricks med rods, som vil hjælpe dig at opnå de perfekte resultater hver eneste gang. Ud over det vil du lære hvordan vipperne skal farves og behandles med Keratin og Organic Lash Botox for at sikre den lækreste behandling. 
5995,- inkl.moms (normalpris 7995kr)
Kursus pris indeholder starts kit til lash & brows lift , små snack, kaffe og tee, manualen, Voucher med 10% rabat på lash lift produkter, og certifikat. Efter kursus vil du få adgang til en lukket gruppe på FB samt adgang til kunde rabatsystem hvor du vil spare fra 5 – 25 % på produkter.